Felix Mallard'a göre Los Angeles'ta en iyi Pazar gününe nasıl sahip olunur

Arda

Global Mod
Global Mod
Felix Mallard'ın LA'da yaşama konusunda takdir etmek için büyüdüğü şey, her vibe eşleşecek bir şehir cebinin olması – bu vibe yedi yıl önce Melbourne'den taşınmış olan “Aussie” olsa bile.

Gelecek hafta üçüncü sezonuna dönen Netflix'in “Ginny & Georgia” da sert kabuklu Marcus oynayan 27 yaşındaki aktör, “Bana evi hatırlatan birçok yer var” diyor. “Kıyı şehirleri ve kesinlikle Silver Lake ve Echo Park'ın bazı kısımları çok Melbourne hissediyorlar. Çok yenilikçi hissediyorlar. Yani, bu kelime çok değişti – Bohemya'nın doğru kelime olup olmadığını bilmiyorum. Ama iyi yemek, iyi kahve ve iyi sanatla etkileşim kurmak isteme duygusu var. Bu tür şey Melbourne'dan insanlar için çok önemlidir.

Pazar Funday'da, LA halkı bize şehir çevresinde ideal Pazar günlerinin play-by oyunlarını veriyor. Nereye gideceğiniz, ne yiyeceğiniz ve hafta sonları hayatın tadını nasıl çıkaracağınız konusunda fikirler ve ilham bulun.

Los Angeles'ta kendi alanını taşırken Mallard, Gen Z izleyicilerini nüanslı rolleriyle büyülüyor, karşılaştıkları tüm farklı baskılar arasında genç erkeklerle rezonansa eğilimli. Geçen yıl, John Green'in obsesif kompulsif bozukluğun karmaşıklıklarını araştıran genç yetişkin romanının film uyarlaması olan romantik drama “Kaplumbağalar Down Down” da rol aldı. Şimdi, evi ölümcül araknidler tarafından istila edilen genç bir aile hakkında bir film olan “Nest” başlığına ayarlandı. (“Gerçekten eğlenceli bir örümcek korku filmine sarılmış erkeklik ve baba olmak üzerine sessiz bir meditasyon,” diye açıklıyor. “Gerçek bir iki yumruk.”)

Mallard için, LA'da mükemmel bir Pazar, sörf (bir zorunluluk), müzik çalmayı içerir yüksek sesle (Gitar, bas, piyano ve davullar etrafında yolunu biliyor) ve macera adına Batı LA'dan Eastside'a trekking. İşte Play By bir oyun.

Bu görüşme uzunluk ve netlik için hafifçe düzenlenmiştir.

5:30 Ben: Dalgaları kovalayın
Erken kalkıp sörf yapardım. LA'da sörf yapmanın komik yanı, dalgaların iyi olduğu yere gitmeniz gerektiğidir. Yani her yerde olabilir – Manhattan Plajı, Hermosa Plajı, Huntington Plajı, Malibu veya Ventura. Surfline uygulamasını kontrol etmelisiniz ve Kış'ın kuzey şişmelerini nasıl getirdiği ve Summer'ın güney şişliklerini getirdiği gibi mevsimleri de bilmeniz gerekiyor. Ama bu bir tahmin oyunu. Biraz dart at ve takip et, biliyor musun? Aussies, Kiwis ve Amerikalılardan oluşan güzel bir ekip var. Hepimiz birlikte sörf yapmaya çalışıyoruz, bu gerçekten tatlı.

08:00: Surf sonrası burritolar
Şimdi muhtemelen düzensiz bir pazen tepesinde ve bazı pantolonlar ve bazı Birkenstocks'da olacağım. Gerçekten sadece yarısı uyuyor. Ancak bir sörften sonra bir kahvaltı börek almak zorunludur. Hermosa plajında gerçekten, gerçekten iyi bir yer var Kardeşin Burritoları. Onlar tipik bir tür büyük kahvaltı börek yapmazlar. Onlarınki kahvaltı için mükemmel olan iki küçük ısırık boyutu burrito ile geliyor, biliyor musunuz? Ve sonra Batı LA'da denilen başka bir yer daha var Sachi.la Bu sadece Culver döngüsünün dışında. Yandaki küçük bir plak mağazası ile gerçekten havalı, korkak küçük bir kahve dükkanı ve kafe – bir sörf yaptıktan ve tüm sabah doğada bulunduktan sonra mükemmel bir vibe. Bundan sonra gelen barışın tadını çıkarmaya çalışıyorum.

9:30 Ben: Şovları yakala
Eve gidiyorum ve haftanın şovlarını yakalıyorum. Şu anda, gerçekten “hackler” in derinliğinde – takıntılıyım. Oldukça geç geldiğimi hissediyorum ve kayıp zamanı telafi etmek zorunda kaldım. Ve gerçekten, gerçekten “Herkes John Mulaney ile Yaşıyor” ve “Geçen hafta bu gece John Oliver ile” seviyorum. Bu günlerde haberleri kontrol edecekseniz, sindirilebilir bir formatta olmalı gibi hissediyorum. Bence John Oliver'ın bunu yapmanın gerçekten harika bir yolu var, öfke ve saçmalık eğlenceli bir bağlamda sunuyor.

Öğlen: Yemek pişirmenin sevincini bulmaya çalışın
Yemek pişirmeyi bildiğim sevginin ifadesi olarak görmek her zaman böyle bir zorluk buldum – sadece ilham almadım. Ama Jamie Oliver'ın kitapları bana gerçekten yardımcı oldu çünkü tarifleri size temelleri öğretecek şekilde açıklıyor. Gerçekten basit bir bitki-y tavuk tepsisi fırında olan bu yemek kitabı olan “One Pan Harikaları” var. Sebzeleri tepsinin altına – ve çok fazla biberiye ve çok limon – koyabilir ve tavuğu tepsinin üzerindeki çubuklara koyabilirsiniz, böylece pişirdiğinde tavuk yağ sebzelere düşer ve sebzelerde bu gerçekten güzel bir lezzet oluşturur. Ve sonra biraz limon ve zeytinyağı ile bitirirsiniz. Yapabileceğimi düşündüğüm şey bu. Ama eğer bu tarifi görmüşse, bunun kitaptaki en kolay olanı olduğunu bilecekler, bu yüzden burada övünmeye çalışmıyorum.

13:00: Müzikte Kaybolun
Her zaman kanepeden kalkmak için bir mücadele, ama biraz yemek olduğunda, biraz müzik çalmaya gidiyorum. Culver City'de Exposition Studios adlı bu güzel, gerçekten eğlenceli, ucuz, grungy prova stüdyosu vardı. Saatte 25 $ veya 30 $ gibi olurdu ve enstrüman kiralayabilir ve bir oda kiralayabilir ve sadece yüksek sesle ve istediğiniz kadar oynayabilirsiniz. Artık orada değil, ama şehirde böyle birkaç yer var. Gittim Korsan Stüdyoları Batı Adams'ta birkaç kez ve her yerde biraz müzik çalabilirim, gerçekten, gerçekten yüksek sesle.

Yolumda çalıştığım bir şarkı EP'im var. Çok grungy, çok duygu temelli. Muhtemelen oldukça öfkeli. Orada çok fazla öfke var ve sonra belki de çok fazla üzüntü. Hepimizin sahip olduğu ruhumuzun çirkin taraflarına dokunuyor.

16:00: Araba eğlencesi
Şimdi Doğu Yolculuğunu hazırlamaya başlıyoruz. LA olduğu için, gününüzün bir kısmını trafikte geçirmeyeceğinizi iddia edemezsiniz. Yani bir podcast bir zorunluluktur. Louis Theroux'u dinleyeceğim. Sadece nasıl sorular sorduğunu, misafirlerinin kim olduklarını göstermeleri ya da belki de bilmeden bile isteyemeyecekleri kısımlarını ortaya koymaları için nasıl bir alan verdiğini seviyorum. Bunun için nasıl yer tuttuğu oldukça etkileyici ve sürüş sırasında iyi bir dikkat dağıtıcı.

17:00: Burgerlerle yakıt
Biz gidiyoruz Burgerlords. Gerçekten basit bir menü yapıyorlar. Bir Smashburger alabilirsiniz, sanırım bir vegan burger ve başka bir şey ve gerçekten güzel bir zanaat bira seçimi var. Ve bir tür 50'li lokanta içi bir versiyonu gibi.

19:00: Bir punk şovunda gevşeyin
Oradan gideceğiz Zebulon. Bayıldım. Kapalı-dış mekan türü olan çok fazla mekan görmüyorum. Büyük bir bahçeleri var, böylece gidip dışarıda bir mola verebilir ve sonra geri dönebilir ve bu hız değişikliğinin tadını çıkarabilirsiniz. Kesinlikle müzik izlemek ve izlemek için en sevdiğim yerlerden biri.

En son gittiğimde tükürükleri gördük. Onlar, bilirsiniz, gerçekten uygun punklar. Ve sonra başka bir zaman, Spy adlı bir grup gördük ve Fentanil, kan lekeli beton ve bir Polonya hardcore grubu olan avlu tarafından desteklendi. Yani orada olduğumuzda, genellikle biraz daha sert bir sahne için. Ve onlar gitmek için en eğlenceli konserler. Herkes biraz gerginlik, biraz enerji serbest bırakmak için orada. Hayranlar her zaman süper, süper, süper sert hayranlar.

Gece yarısı: Doğrudan yatağa

Yürüyüşü eve yapacağım ve yatağa sokacağım. Bu genellikle gece yarısıdır. Daha önce olduğunu ve sağlıklı olduğumu söylemek istiyorum, ama değilim.