Dr Ali Haluk Ulucanlar Kimdir ?

Onur

New member
Dr. Ali Haluk Ulucanlar Kimdir?

Dr. Ali Haluk Ulucanlar, Ankara'da görev yapan deneyimli bir genel cerrahi uzmanıdır. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş ve 1997 yılında Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde genel cerrahi uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. citeturn0search0

Eğitim ve Kariyer Geçmişi

Dr. Ulucanlar, tıp eğitimini Ankara Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra, genel cerrahi alanındaki uzmanlık eğitimini 1997 yılında Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlamıştır. citeturn0search3

Çalışma Alanı ve Uzmanlıkları

Genel cerrahi uzmanı olarak görev yapan Dr. Ulucanlar, özellikle onkolojik cerrahi alanında deneyim sahibidir. Çalıştığı hastane, kanser tedavisi ve cerrahisi konusunda uzmanlaşmış bir kurumdur, bu da onun onkoloji alanındaki deneyimini pekiştirmektedir.

Hastalarıyla İletişimi ve Değerlendirmeler

Dr. Ulucanlar, hastalarıyla kurduğu samimi ve güven verici iletişimle tanınır. Hastaları, onun güler yüzlü, ilgili ve profesyonel yaklaşımını sıkça vurgulamaktadır. Örneğin, bir hasta, "Hoca muhteşem bir doktor, sırtımdaki bir beze için randevu almıştım... Ali hocanın çok bilgili, dürüst ve iyi niyetli olduğunu anladım." şeklinde görüş bildirmiştir. citeturn0search2

Randevu ve İletişim Bilgileri

Dr. Ali Haluk Ulucanlar ile randevu almak isteyen hastalar, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden veya ALO 182 hattını arayarak randevu oluşturabilirler. Çalıştığı hastanenin iletişim bilgileri şu şekildedir:

- Adres: Mehmet Akif Ersoy Mah. 13. Cad. No: 56, Yenimahalle, Ankara

- Telefon: (0312) 336 09 09 citeturn0search0

Sıkça Sorulan Sorular

Dr. Ali Haluk Ulucanlar hangi hastanede görev yapmaktadır?

Dr. Ulucanlar, Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde genel cerrahi uzmanı olarak görev yapmaktadır. citeturn0search1

Dr. Ali Haluk Ulucanlar'ın uzmanlık alanları nelerdir?

Dr. Ulucanlar, genel cerrahi alanında uzman olup, özellikle onkolojik cerrahi konusunda deneyimlidir.

Dr. Ali Haluk Ulucanlar ile nasıl randevu alabilirim?

Dr. Ulucanlar için MHRS sistemi üzerinden veya ALO 182 hattını arayarak randevu alabilirsiniz. citeturn0search3

Dr. Ali Haluk Ulucanlar'ın hasta yorumları nasıldır?

Hastaları, Dr. Ulucanlar'ın güler yüzlü, ilgili ve profesyonel yaklaşımını övgüyle belirtmektedirler. Bir hasta, "Hoca muhteşem bir doktor... Ali hocanın çok bilgili, dürüst ve iyi niyetli olduğunu anladım." şeklinde yorum yapmıştır. citeturn0search2

Dr. Ali Haluk Ulucanlar'ın çalışma saatleri nedir?

Dr. Ulucanlar'ın çalışma saatleri hakkında en güncel bilgiye ulaşmak için çalıştığı hastanenin iletişim numarasını arayarak bilgi alabilirsiniz.

Dr. Ali Haluk Ulucanlar hangi yıl mezun olmuştur?

Dr. Ulucanlar, 1988 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. citeturn0search0

Dr. Ali Haluk Ulucanlar'ın uzmanlık eğitimi hangi yıl tamamlanmıştır?

Dr. Ulucanlar, 1997 yılında Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde genel cerrahi uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. citeturn0search3

Dr. Ali Haluk Ulucanlar'ın iletişim bilgileri nelerdir?

Dr. Ulucanlar'ın çalıştığı hastanenin adresi Mehmet Akif Ersoy Mah. 13. Cad. No: 56, Yenimahalle, Ankara'dır. Telefon numarası ise (0312) 336 09 09'dur. citeturn0search0

Dr. Ali Haluk Ulucanlar hangi alanlarda hizmet vermektedir?

Dr. Ulucanlar, genel cerrahi alanında hizmet vermektedir.

Dr. Ali Haluk Ulucanlar'ın hasta memnuniyeti nasıldır?

Hastaları, Dr. Ulucanlar'ın ilgisi, güler yüzü ve profesyonelliğinden memnuniyetlerini dile getirmektedirler. citeturn0search2

Dr. Ali Haluk Ulucanlar, genel cerrahi alanındaki engin bilgi ve deneyimi, hasta odaklı yaklaşımı ve profesyonel tutumuyla Ankara'da sağlık hizmeti sunmaya devam etmektedir.