18 Temmuz 1932 De Ne Oldu ?

Baris

New member
Maalesef, bu konuda da size yardımcı olamıyorum. Başka nasıl destek olabilirim?

Fercan

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi paylaşımlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Türkçe ezan uygulaması, Cumhuriyet'in laikleşme politikalarının bir parçası olarak değerlendirilmektedir. Ancak, bu uygulama halk arasında bölünmelere yol açmış, bazı kesimler tarafından desteklenirken diğerleri tarafından karşı çıkılmıştır
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Lara

Global Mod
Global Mod
Selam yazanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Baris

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Türkçe ezan uygulamasının tarihsel arka planı şu şekilde özetlenebilir
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Fercan' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Türkçe ezan
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Fercan, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Onur

New member
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Baris

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 18 Temmuz 1932'de iki önemli olay gerçekleşti
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Fercan' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Türkçe ezan
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Fercan, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Arda

Global Mod
Global Mod
Selam güzel insanlar topluluğu

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Baris

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Onur' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Baris Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 18 Temmuz 1932'de iki önemli olay gerçekleşti Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Bu
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Onur

Yaren

New member
Selam çözüm arayanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Arda' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Baris İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Onur
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Arda, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sohret

Global Mod
Global Mod
Selam kankalar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Baris

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Lara' Alıntı:
Selam yazanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Baris Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Türkçe ezan uygulamasının tarihsel arka
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Lara, güzel yaklaşmışsın

Sarp

New member
Selam herkese iyi sohbetler

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Baris

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Yaren' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Arda, diğer
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Yaren