Sophie Thatcher'a göre Los Angeles'ta en iyi Pazar nasıl geçirilir?

Arda

Global Mod
Global Mod
Sophie Thatcher şu anda Los Angeles'ta değil – ancak “Sarı Ceketli” hayranları bunun nedenini takdir edeceklerdir. Kendisi, geçen sezon Thatcher'ın karakteri Natalie'nin, bir turnuvaya giderken uçağı düştükten sonra mistik bir vahşi doğanın derinliklerinde mahsur kalan bir futbol takımının elebaşı olarak ortaya çıktığı hit Showtime dizisinin yeni sezonunu çekmek için Vancouver'da bulunuyor. Thatcher, “Bu sezonun izleyiciler için oldukça tatmin edici olacağını düşünüyorum” diyor.

Sunday Funday'de Los Angeles'lılar bize şehirdeki ideal Pazar günlerini teker teker anlatıyor. Hafta sonları nereye gideceğiniz, ne yiyeceğiniz ve hayattan nasıl keyif alacağınız konusunda fikir ve ilham bulun.

Aynı zamanda iki büyük filmin vizyona girmesine hazırlanıyor. 8 Kasım'da A24'ün yeni teolojik gerilim filmi “Heretic”te Hugh Grant ile kedi-fare oyununa hapsolmuş bir Mormon misyonerini canlandıracak. Bu onun için doğduğu bir rol: Thatcher, Illinois'de Mormon olarak büyüdü ve artık mesleğini icra etmese de, ailesinin her iki tarafının üyeleri de hâlâ kilisede. “Biraz korktum çünkü annemin hâlâ kiliseye gitmesi nedeniyle yargılanmasını istemedim” diyor. “Kilisesi çok liberal, dolayısıyla açık fikirli olduklarını umuyorum. Ama bunu yapmak korkutucu ve tuhaftı.” Ayrıca yakında çıkacak gerilim filmi “Companion”da da başrol oynayacak.

Ayrıca müzik yapmakla da meşguldü. Thatcher, onun derin, yankılanan sesini ve rahatlatıcı pop-rock aranjmanlarına olan tutkusunu sergileyen, duygusal baladlardan oluşan beş şarkılık ilk EP'si “Pivot & Scrape”ı kısa süre önce yayınladı.

Thatcher, bu kadar çok şey olup biterken, boş zamanlarını ciddiye alıyor ve Los Angeles'ın en sevdiği bölgelerinde geçiriyor. Bunlar arasında eski mahallesi Silver Lake ve yeni mahallesi Nichols Canyon da var (“İzole durumdayız ama güzel bir orta sahaya sahibiz). yüzyıldan kalma kulübe benzeri bir yer) veya müzisyen erkek arkadaşı Austin Feinstein'ın Sherman Oaks'taki doğum yeri. İşte ideal gününü nasıl geçireceği.

Bu röportaj, uzunluk ve netlik sağlamak amacıyla hafifçe düzenlenmiş ve özetlenmiştir.

10:30: Geç uyanın ve ekranı kaydırın
Uykumu seviyorum. Harika bir uykucuyum. 10:30 uyan. Taslak. Bunun üzerinde çalışıyorum. Bunun dünyadaki en sağlıklı şey olmadığını biliyorum ama farkındayım. İlk adım farkında olmaktır. TikTok'u sildim. TikTok karşıtıyım çünkü altı ya da yedi saatimi boşa harcardım. Kötüydü. Şimdi sadece sahibim [Instagram] Makaralar. O zaman elbette kedim Gigi'yi besle.

11:00: Kahvaltı ve esrarlı sakız için dışarı çıkın
erkek arkadaşımı getireceğim Tartin. Her zaman Füme Somon Tartine'i alırım ve çok iyi. Ve soğuk bira. Sonra ot dükkanına gidiyorum [MOTA] Tartine'nin karşısında. Ben kiraz aromalı Camino Gummies alıyorum. Bazen yarısını alıyorum. Biri sadece beş miligram ama sadece küçük bir şey için. Araba kullanmıyorum, bu yüzden gün boyunca erkek arkadaşıma patronluk taslıyorum; beni sürüyor.

11:40: Vintage küpeler için antika alışveriş merkezini inceleyin
Erkek arkadaşım Sherman Oaks'tan. Los Angeles'a ilk geldiğimde bana bir sürü Sherman Oaks göstermişti. “Bu çok etkileyici ve hiç de beklediğim gibi değil” dedim. Çünkü, bilirsiniz, vadiyi duyuyorsunuz… Ben biraz Camino sakızından uzaklaşacağım. Sherman Oaks Antik Alışveriş Merkezi: Sonsuz ve çok fazla var. Biraz bunaltıcı. Konu antikalara gelince ben bir istifçiyim. Belki oradan birkaç küpe alırım, belki bir plak ya da yeni bir sanat eseri. Duvarlarımdaki eşyaların çoğu Sherman Oaks Antique Mall'dan. Orada aldığım son plak şu garip İskandinav çocuk korosu plağıydı, sonra onu dinledim ve bu beni gerçekten endişelendirdi. Fazla belirsizdi.

12:40: Suşi ve maté alın
bir tane var Bristol Çiftlikleri Batı Hollywood'da yakınımda. Beni biraz rahatlatmak için oraya bir arkadaş bulacağım. Enerji içeceklerine takıntılıyım. Bazen kahve bunu yapmaz. Artık kahveye neredeyse bağışık olduğumu hissediyorum, o yüzden oradan bir enerji içeceği alacağım. Oradan suşi alacağım. Suşileri gerçekten çok iyi suşi. Ve bir Chomps sığır eti çubuğu alıyorum çünkü biraz proteine ihtiyacım var.

13:30: Endüstriyel plak alışverişi
Daha fazla plak veya kitap almak istersem, şöyle bir yer var: Analog Montajı Silver Lake'te durum gerçekten çok kötü. İçinde en sevdiğim plaklar, en sevdiğim kitaplar var ve çok niş bir koleksiyon. Ayrıca çok güzel film posterleri var. Daha endüstriyel bir plak almak istersem, Analog Montajı. Sahibi [Mahssa Taghinia] ve pek çok ortak arkadaşım var. Onunla tanışmak istiyorum çünkü çok havalı görünüyor.

15:00: Jurassic Teknoloji Müzesi'nde ikindi çayı alın

Los Angeles'ın her yerini dolaşıyorum ve Austin, erkek arkadaşım kullanıyor ve ben de yardımcıyım. Biz oraya gideceğiz Jurassic Teknoloji Müzesive umarım indirim alırım çünkü arkadaşım Emma orada çalışıyor. Jurassic Teknoloji Müzesi için bir yarım Camino daha alacağım ve sonra da orada takılacağım. [Russian tea room rooftop] bir süre balkonda, biraz çay iç ve konuş. Müze için iki saatin yeterli olduğunu düşünüyorum.

17:00: Vadide erken akşam yemeği yiyin

Akşam yemeğini erken yiyeceğiz. bir tane var Küçük Trois Sherman Oaks'ta ve burası Austin'le gitmeyi en çok sevdiğim buluşma noktası. Fransız soğan çorbasını alacağım ve bir bardak Pinot Noir alacağım ve erkek arkadaşımla konuşup takılacağız. Bir buçuk saat kadar orada olacağız. Genelde kestirmek istememekle mücadele edeceğim çünkü çok şey yaptım, ama kestirmeyeceğim.

18:30: Müzik stüdyosuna gidin
Eve gideceğiz ve müzik üzerinde çalışacağım ve sonra hayal kırıklığına uğrayacağım ve işler yolunda gitmediği sürece müzik üzerinde çalışmayı bırakacağım, ama gitmeme ihtimali 50/50. Onu zorlayamam.

21:30: Yatakta TV izleyin (ve biraz daha kaydırın)
Austin kedimiz Gigi ile yatakta olacak. Herhangi bir nedenle Austin şehir dışındaysa, uykuya dalmak için “Bojack”i izliyorum ve sanırım her bölümü 30 kez izledim. Bu benim uyku programım ve gerçekten moral bozucu. Bu benim teselli gösterim ve kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor. Eğer birlikteysek “Sopranos”u izliyoruz. Kaydırıp izleyeceğim. Öylece bir şey izleyemiyorum. Kaydırmam gerekiyor. Depop'a gideceğim ve “sizin için önerilenleri” gözden geçireceğim ve ihtiyacım olmayan ve genellikle bedenime uymayan kıyafetler satın alacağım. Hala Tumblr'dayım. Tumblr'da gerçekten güzel sanat eserleri buluyorum ve bunu birçok referans için kullanıyorum. Ayrıca Instagram Reels'te de gezineceğim. Algoritmam şu anda finsta'mda gerçekten komik. Sadece maymunlar. Orangutanlara karşı genel bir sevgim var. Her yere getirdiğim üç peluş hayvanım var ve hepsi maymun. Bu noktada, uzun bir gün oldu ve uykuya dalıyorum.