Fotoğraflar: Motel California, Delight ayrıntılarda

Arda

Global Mod
Global Mod
LA Times'da bir fotoğraf adamıyım ve son zamanlarda Skyview Los Alamos'taki Motel California projesi için fotoğraflayarak üç gün geçirdim. Hemen beni etkileyen şey, otoyola yakın olması bile, motelin tepelerinde nasıl sıkışmıştı. LA'dan sadece iki saat uzakta iken, tamamen farklı bir yerde olduğumu hissettim.

Motel 100 yaşına girer. Eyaletin en iyi yol kenarındaki cennetlerini keşfedin – ve yol boyunca en havalı duraklar.

Havuzun, Turkuaz Moke Shuttle'ın ve birçok benzersiz fikstürün ikonik sarı “motel” işaretini yakaladım. Bir ödevi fotoğraflamak için üç gün olması Daily News'ta nadirdir, bu yüzden mülkün belirli noktalarında daha fazla zaman geçirebildiğim ve farklı aydınlatma durumlarında yeniden şekillendirebildiğim için şanslı hissettim. İyi ışık iyi bir fotoğraf çekmek için kritik öneme sahiptir, bu yüzden ziyaretim sırasında altın saatten en iyi şekilde yararlandım. Turuncu, sarı ve deniz mavisi etrafındaki tüm patlamalar sıcak ışığı iyi tamamladı. Bitkilerin çoğunun sulu meyveler ve kaktüsler olduğunu ve oraya merkez sahilde bir çöl hissi verdiğini sevdim. Tüm fotoğraflara bir bütün olarak baktığımda, oradayken yaşadığım sakin ve sıcaklık duygusunu hissediyorum.

– Juliana Yamada, fotoğrafçı

Ramsey 29 Motel Twentynine Palms. Sahibi Ashton Ramsey, 1940'lara dayanan bir motor kulübesini devraldı.

(Christopher Reynolds / Los Angeles Times)

Pearl'de kayalık detaylar. (Megan Morello / The Times For)

Joshua Tree'deki Mojave Sands Motel'den dekoratif tuğla. (David Fouts / Times For)

Trixie Motel'deki Atom Bombası Odası.

(David Fouts / Times For)

Skyview Motel'de 13 ve 14. Odalar.

(Juliana Yamada / Los Angeles Times)

Palm Springs'te Skylark Hotel imzası.

Alamo Motel Los Alamos'ta soldan. Şeftali Tree Inn işareti San Luis Obispo. San Francisco'da Motel Capri imzası. (Christopher Reynolds / Los Angeles Times)

Skyview motel işareti, soldan. Paso Robles River Lodge imzası. Pasifik Motel İşareti Cayucos. (Juliana Yamada / Los Angeles Times; Jacob Tovar / Times For Times)

Mojave Sands Motel İşareti.

Sea & Sand Inn'in Santa Cruz'da boşluk/boşluk işareti yok.

Pasifik Kıyısı Otoyolu'ndan görüldüğü gibi Surfrider Malibu.

(Al seib / the Times için)

Skyview Motel'deki Norman restoranının girişi.

Havuz, Skyview Motel'deki dekoratif havuz tarafı mobilyalarıyla görüntülendi. (Juliana Yamada / Los Angeles Times)

Trixie motel içinde duvar kağıdı.

Hotel Wren'deki tuvalet kağıdı baş harfleri ile işaretlenmiştir. (Christopher Reynolds / Los Angeles Times)

Skyview motel katlı tuvalet kağıdı. (Juliana Yamada / Los Angeles Times)

Twentynine Palms'taki Ramsey 29 Motel'in içindeki bir odanın manzarası.

The Pearl Hotel'de bir veranda yastığının detayı. (Megan Morello / The Times For)

River Lodge'daki bir odada duş kolunun bir detayı. (Jacob Tovar / Times For Times)

San Diego, Pasifik Plajı'ndaki Crystal Pier Hotel'in içindeki bir oda.

San Bernardino'daki Wigwam Motel Binaları.

Skylark Hotel'de bir oda.

Hotel Del Sol, San Francisco'daki bir bütçe moteli olarak köklerinin üzerine çıkmayı amaçlayan bir butik bir oteldir.

Big Sur'daki Glen Oaks Hotel'de bir oda.

(Nic Coury / The Times For)

Market Caddesi'nde yer alan Beck's, San Francisco'nun ana arterine ön sıra bir koltuk var. Motel, tarihi F-Market hattı da dahil olmak üzere toplu taşıma araçlarına geniş erişim sağlayan yürünebilir bir konuma sahip hala ücretsiz otopark sunmaktadır.

(Megan Bayley / The Times için)

Madonna Inn'de dekoratif bir oda.

(Nic Coury / The Times For)

Hacienda del Sol'dan, soldan Borrego Springs, Riverside'daki Skylark Hotel ve Glen Oaks Resort Adobe Motor Lodge'daki eski okul anahtarları. (Christopher Reynolds / Los Angeles Times)

Santa Barbara'daki Haley Hotel'de bir toplantı alanı.

The Pearl Hotel'deki bir odaya bağlı bir açık alan manzarası.

(Megan Morello / The Times For)

Mojave Sands Motel'de bir yatak odası kapısının detayı. (David Fouts / Times For)

Surfrider Malibu'daki bir odada iki elbise asılır. (Al seib / the Times için)

San Diego'daki Pearl Hotel'deki Restaurant-Bar Ponyboy'da mutlu konuklar.

(Megan Morello / The Times For)

Palm Springs'teki Trixie Motel'de kokteyller servis edildi. (David Fouts / Times For)

San Diego'daki Pearl Hotel'deki Ponyboy'daki kokteyller. (Megan Morello / The Times For)

Bir konuk köpeği, San Diego'daki İnci'nin havuz alanına yakın dolaşıyor. (Megan Morello / The Times For)

Bir tavşan, Joshua Tree'deki Mojave Sands moteline atlar. (David Fouts / Times For)

Skyview motel açık duş. (Juliana Yamada / Los Angeles Times)

Joshua Tree'deki Mojave Sands Motel'de ahşap bir açık veranda sandalyesi. (David Fouts / Times For)

Surfrider Malibu, Sörfü ile ünlü Malibu İskelesi ve Surfrider Plajı'ndan Pasifik Kıyısı Otoyolu boyunca yer almaktadır ve Santa Monica Dağları Ulusal Rekreasyon Alanına yakındır.

(Al seib / the Times için)

Palm Springs'teki Trixie Motel'deki mülkün içinden havuzun görünümü.

Skyview Motel'deki havuz Norman restoranındaki bir pencereden görülür.

(Juliana Yamada / Los Angeles Times)

Pearl Hotel arazisinde havuz tarafı dokuları. (Megan Morello / The Times For)

Trixie motel havuz adım. (David Fouts / Times For)

Trixie Motel'deki Kaktüs Bahçesi.