Bize söyleyin: Los Angeles'ta ne zaman resmen 'yerel' gibi hissettiniz?

Arda

Global Mod
Global Mod
Yedi yıl önce, neredeyse her yaz akrabalar ve arkadaşlarla zaman geçirmek için Los Angeles'ı ziyaret ettikten sonra, dalmayı aldım ve sonunda Las Vegas'tan LA'ya taşındım, iki hafta sonra ilk araba kazama girdim. Bir sürücü, acele saatlerinde bir stop lambadayken arabamın arkasına çarptı. İş arkadaşlarıma söylediğimde, iyi olduğumdan emin oldular (şükürler olsun) ve sonra tartışmasız, “LA'ya şimdi yerel bir sensin” dedi.

Tabii ki, yıllar sonra LA topluluğumu sağlamlaştırdığım zamana kadar gerçek bir yerel gibi hissetmedim – en sevdiğim mahallelerim ve sevgili yerel noktalarım.

Ama yine de merak ediyorum: Birini LA'da yerel yapan nedir?

GP'lerinizi kontrol etmenize gerek kalmadan bir turistin talimatlarını çözebildiğiniz zaman mı? Ya da yerel çiftçi pazarındaki en sevdiğiniz satıcılar otomatik olarak adınızı ve siparişinizi bilir mi? Hafif bir deprem sizi kaçmazsa mı? Times'ın 101 En İyi Tacos listesindeki tacoların en az% 75'ini denediğinizi fark ettiğinize ne dersiniz? Kendrick Lamar'ın “Dodger Blue” şarkısında (“10'u geçmediğinizde LA'dan nefret ettiğinizi söyleme”) şarkı sözleriyle güçlü bir şekilde yankılandığınızda mı?

Angelenos, bilmek istiyoruz: ne zaman yaptı Sen Resmi olarak bir yerel gibi mi hissediyorsunuz? Bir an var mıydı? Düşüncelerinizi aşağıdaki formda anlatın. Yorumunuzu yaklaşan bir hikayede sunabiliriz.